Alla behöver egen tid

Oavsett vad man jobbar med, om man är politiker eller hemma med barnen jämt eller gör annat, så måste man ibland få den där tiden för sig själv som är så viktig ni vet. Det är en stund där man kan hitta energi igen och få återhämta sig. Vad man gör för att få denna tid, det är olika. En del väljer att skaffa barnvakt, andra lämnar över ansvar till partner, en del går på hudvård i Malmö de hittar via Timecenter. Det finns många sätt att få egen tid på.

Jag njuter gärna i badkaret

Min egen tid, den brukar jag ta hemma. Även om hudvård Malmö via Timecenter låter lockande, så går det bra att göra eget spa och hudvård hemma med. Jag häller gärna upp ett hett bad, med olja och badskum. Tänder ljus, har på soft musik och lägger en ansiktsmask och en hårinpackning med mera. Det finns massa bra såna att köpa så väl som att göra egna själv.

Njuter gärna av en god bok med

Ibland är min egen tid med en bra bok. Det händer att jag läser medan jag ligger i badet med. Men annars är det min egen myshörna i soffan jag sätter mig i med min bok. Att koppla av med en bok ett par timmar är rätt skönt det med. Man blir förflyttad från sin egen vardag till en annan plats ett tag!

23 Jun 2019