Allt kan inte handla om politik

Ibland måste man få ta en paus från allt vad politik heter och en paus från vardagen med för den delen. Jag har bokat mig en resa, det blir jag och min pojkvän som ska åka. Vi ska åka till Kuba är det planerat. Vad man måste tänka på är visum Kuba, man ska alltså söka visum för att åka till Kuba. Det har vi redan fixat! Ingen av oss har tidigare varit på Kuba, men det har alltid vart ett drömresemål. Så när vi nu hittade en resa till Kuba till bra pris, så slog vi till och bokade.

Mycket att se och göra

Havanna, huvustaden är ju ett måste att se. Jag har läst på lite om just Kuba och det är ju inte bara kubanska cigarrer och 50-tals bilar som finns, det är bra mycket mer! Tydligen ska Hemingways favoritbar ligga kvar, så den kanske man får ta och besöka. Sen tänkte vi nog ta oss till Varaderos stränder för lite sol och bad med!

Nu längtar jag

Det är ett litet tag kvar tills vi åker, men jag längtar reda nu! Skulle lätt kunna packa, om jag hade haft en resväska. Men det saknar jag, min gamla är trasig, så måste köpa en ny innan vi åker. Dock kan jag ju roa mig med att skriva en packningslista. Det är inte fel att ha, så att man får med allt man kan tänkas behöva. 

10 Feb 2019